Nuvarande hundar hemma

Jeff,Greta,Nisse och Strumpan

SELCH,GK vallhund Sheepchasers Fanny (”Greta”)

Började konverteras från lydnadshund på elitnivå till vallhund vid 5 års ålder.En känslig liten tik  med fin arbetslust och djurkänsla.Har växt massor i mod sedan hon fått börja vara mer hjälpreda vid träning med unghunden och praktiskt jobb istället för att styras på bana.Har tyvärr drabbats av EP i vuxen ålder vilket har satt lite käppar i hjulet vad det gäller träning och tävling.

 

Fårvallarens Jeff ( ”Jeff”) Född april 2017

Vi satsar helt och hållet på vallningen.En hund med oändlig arbetslust,tände i princip på får första gången han såg dem och det finns inget som är mer uppslukande och roligt för denna jycke!Fortfarande utmanande för mig som nybörjare att styra.En otroligt envis,energisk och självständig hund som gärna tar för sig av livet.

Husets pensionärer;

SELCH Myregårds Dana (”Strumpan”)

En arbetsmaskin utan fina kanter.Som alltid ställer ställer upp.Väldigt allvarlig dam.Vi tog oss till flera lydnads SM och rankingtävlingar i lydnad.En hund som va lite för stark för mig som nybörjare att hantera på rätt sätt i vallningen.

My trusted friend Nisse (”Nisse”)

En snäll och livlig hund som aldrig riktigt har tid att sitta still.Explosiv och lättbelönad.Pensionerades tyvärr tidigt från tävling pga ryggproblem och enheldel medfödda rädslor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s